Serhiy Breus
Сергій Бреус фотограф
Україна, Київ
+38 (063) 377-19-95
Розширення географії фотозйомок. Карпати

Розширення географії фотозйомок. Карпати

Гори – одні з найчарівніших місць на Землі, вони захоплюють своєю величчю, заспокоюють кришталевою тишею, очищають свідомість та водночас лякають силою, що непідвладна людині, дають можливість кинути виклик і випробувати себе, і щоразу знову і знову насолоджуватися чистим гірським повітрям і дивовижними пейзажами.

За весь час подорожей Карпатами у мене вийшов список цікавих локацій для фотосесій – водоспади, відкриті полонини з видом на гірські вершини, звивисті лісові дороги, лежачі величезні стовбури дерев, затишні галявини серед пухнастих ялин з великими валунами і просто кам’яні гряди, де можна відзняти безліч різнопланових образів від яскравих і сонячних до атмосферних і похмурих у тумані або хмарі.

І ось з наступного року пропоную новий вид послуг – поїздки зі зйомками до Карпат, їх буде лише декілька на рік у проміжку з травня по жовтень, і для кожної з них маршрут складатимемо індивідуально з урахуванням Ваших побажань та підготовлених образів фотосесій.

Початкова та кінцева точки будь-якого маршруту – Київ, однак ви можете приєднатися в одному з міст по дорозі: Житомир, Рівне, Львів, Івано-Франківськ. Поїздки розраховуються на 2-3 доби у горах та 3-4 фотозйомки, а ще під час туру за бажанням, окрім фотосесій, ми можемо здійснювати сходження на вершини, ночівлі з наметами у мальовничих куточках Українських Карпат, пошук та дослідження нових локацій тощо.

Пересуватися під час подорожі будемо на комфортному позашляховику, що дозволить нам максимально близько під’їжджати до знімальних локацій, тому такий тур підійде навіть для новачків, для кого ця поїздка у гори, можливо, стане першою. А для отримання консультації та бронювання ви можете зв’язатися зі мною у будь-який зручний спосіб: за телефоном, через соціальні мережі або зворотний зв’язок.

Автор:
Дата публикації: 05.09.2019

Схожі статті:

Розширення географії фотозйомок. Львів

Розширення географії фотозйомок. Львів

Зараз все склалося таким чином, що Львів я відвідуватиму набагато частіше, і під час візитів залишається досить вільного часу, який можу і хочу виділити для фотосесій.

26.02.2018 Читати статтю...
Шукаю моделей для участі у фотопроекті «На межі фетишу»

Шукаю моделей для участі у фотопроекті «На межі фетишу»

Для участі у зйомках довготривалого фотопроекту «На межі фетишу» запрошую моделей. Фетиші можуть бути різними – це і цікаве взуття, і панчохи, і одяг та аксесуари зі шкіри, вінілу, латексу тощо.

29.10.2013 Читати статтю...

Поділитися