Serhiy Breus
Сергій Бреус фотограф
Україна, Київ
+38 (063) 377-19-95
Розширення географії фотозйомок. Львів

Розширення географії фотозйомок. Львів

Наприкінці грудня тепер уже минулого року довелося вкотре побувати у Львові і місто мене приємно здивувало, за 12 років, а саме стільки минуло від часу мого останнього візиту, воно багато в чому змінилось на краще, на мій погляд. Навіть не беручі до уваги всі передсвяткові приготування, атмосфера стала більш розслабленою, загалом я із задоволенням провів тут ці кілька днів у ролі туриста.

І зараз усе склалося таким чином, що Львів я відвідуватиму набагато частіше, і разом із оглядом пам’яток та відвідуванням цікавих атмосферних закладів залишається достатньо вільного часу, який можу і хочу виділити для фотосесій. Тим більше, окрім красивої архітектури самого міста, є ще безліч привабливих локацій у передмісті та навколишніх селищах, особливо це стосується замків - одних із найвеличніших і найпрекрасніших творінь людини.

Приблизно зорієнтувати із датами можу за два - три місяці до чергової поїздки та за місяць вже дати точну інформацію та забронювати час для зйомки. Також цікавлять нові знайомства зі стилістами та візажистами для подальшої плідної співпраці, пишіть та додавайтесь у друзі! А отримати відповіді на всі питання щодо проведення фотосесії і записатися на зйомку, як зазвичай, можете за телефоном, через соціальні мережі або зворотний зв’язок.

Автор:
Дата публикації: 26.02.2018

Схожі статті:

Розширення географії фотозйомок. Карпати

Розширення географії фотозйомок. Карпати

З наступного року пропоную новий вид послуг – поїздки зі зйомками до Карпат, їх буде декілька на рік, а маршрути складемо індивідуально з урахуванням ваших побажань та підготовлених образів фотосесій.

05.09.2019 Читати статтю...
Шукаю моделей для участі у фотопроекті «На межі фетишу»

Шукаю моделей для участі у фотопроекті «На межі фетишу»

Для участі у зйомках довготривалого фотопроекту «На межі фетишу» запрошую моделей. Фетиші можуть бути різними – це і цікаве взуття, і панчохи, і одяг та аксесуари зі шкіри, вінілу, латексу тощо.

29.10.2013 Читати статтю...

Поділитися