Serhiy Breus
Сергій Бреус фотограф
Україна, Київ
+38 (063) 377-19-95
Шукаю моделей для участі у фотопроекті «На межі фетишу»

Шукаю моделей для участі у фотопроекті «На межі фетишу»

Для участі у зйомках довготривалого фотопроекту «На межі фетишу» запрошую моделей. Фетиші можуть бути різними – це і цікаве взуття на високих підборах, і оригінальні панчохи, і одяг та аксесуари зі шкіри, вінілу, латексу тощо. Оскільки напрямок досить широкий, то зйомки проходитимуть у різних локаціях та можуть бути за участю як однієї, так і декількох моделей.

Наявність відповідного одягу та аксесуарів буде великим плюсом. У іншому раз, якщо є велике бажання брати участь, можу надати аксесуари зі шкіри власного виробництва, а також одяг та взуття з того, що є для зйомок.

Вимоги до моделей: 18+, зріст 165-175см, параметри наближені до модельних.

Фотосесія на умовах TFP із підписанням модель-релізу. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном або пишіть на зворотний зв’язок.

Автор:
Дата публикації: 29.10.2013

Схожі статті:

Новий сезон фотосесій у воді

Новий сезон фотосесій у воді

Відкриваю черговий сезон літніх фотосесій у воді, які вже стали традиційними за стільки років. Записатися можна на як на конфіденційну, так і на творчу зйомку.

28.05.2017 Читати статтю...
Розширення географії фотозйомок. Львів

Розширення географії фотозйомок. Львів

Зараз все склалося таким чином, що Львів я відвідуватиму набагато частіше, і під час візитів залишається досить вільного часу, який можу і хочу виділити для фотосесій.

26.02.2018 Читати статтю...

Поділитися